+32 489 361 071 info@exoss.be

Namibie

Namibië is fantastisch mooi, wild en ongetemd. Zijn ruwe natuur en oogverblindende open landschappen blijven voor eeuwig in het geheugen hangen.

Namibie

De wijde open vlaktes bevrijden de ziel en slaan alle bezoekers met verstomming. Hoe de wilde dieren en lokale stammen vechten tegen dit onherbergzame land tart alle verbeelding. Geniet niet enkel van het Etosha Nationaal park tijdens “game-drives”, maar geniet ook van de andere onmisbare bestemmingen in Namibië.

Hoogtepunten zijn onder andere de statige “Dunes of Sossusvlei“, de afgelegen wildernis regio van “Kaokoland & Damaraland” en de machtige “Fish River Canyon“. Ga op zoek naar de ongrijpbare woestijn olifanten, steun Cheeta of neushoren conservatie projecten en geniet van de kleurrijke lokale bevolking.

Een safari reis is hier gezegend met de meest wonderbaarlijke wilde dieren, van neushorens tot wilde honden en meer olifanten dan waar ook ter wereld.

Kies uit onze reisroutes of stel er zelf een samen!

Wie zijn wij om u te zeggen wat te doen? Nee, zo werken we hier niet bij “Exoss Reizen”. Wij bieden u enkele routes door Namibie aan als mogelijkheden, trajecten die wij zelf met plezier ontdekt hebben en waarvan wij denken dat iedereen kan genieten. Al is dit uw honderdste of eerste keer in Afrika. Maar wil u iets extra zien of beleven of hebt u specifieke verzoeken, vraag gerust naar de mogelijkheden.

“The world’s greatest off-road adventure”  

Waar ligt Namibie?
Namibie Placeholder
Namibie
Wat moet u weten?
  • Een visum visum voor Namibie is gratis te verkrijgen op de luchthaven van aankomst of grenspost waar u het land binnen komt.
  • Botswana ligt op GMT+2, België op GMT+1 en ze gebruiken geen zomer/wintertijd. Dus zal het altijd één uur latere zijn in Botswana dan in België.
  • Hoog seizoen: Mei & Juni tot Oktober.
    Tussen seizoen: November & April
    Laag seizoen: December tot Maart
Belangrijkste evenementen?
  • Windhoek Karneval (Wika), April
  • Oktoberfest, Oktober
  • Einde droge seizoen, Oktober

Namibie Voorbeeldreizen

Het beste van Namibië in 15 dagen

Beleef het ruwe zuiden van Namibië in 8 dagen

Namibie, Botswana en Victoria Falls in 18 dagen

Het beste van Namibië in 15 dagen

Bent u klaar voor de road-trip van uw leven, deze route spint bijna 2000 km van gravel wegen en ruwe natuur aan elkaar. Met dagelijks een verse portie dramatische landschappen, zinderende activiteiten, een ferme dosis cultuur en heerlijke Namibiaanse steaks.

Beleef het ruwe zuiden van Namibië in 8 dagen

Dit is er eentje voor de echte Namibie enthousiasten. We laten de bekende noordelijke bestemmingen achter ons en gaan op ontdekkingstocht in het ruwe zuiden van Namibie.

Namibie, Botswana en Victoria Falls in 18 dagen

Van de Atlantische oceaan tot het hart van Botswana in de Kalahari woestijn. Combineer de bekendste toeristische bestemmingen in Zuidelijk-Afrika, met echte off-the-beaten-track ervaringen en onwerkelijke Safari belevingen.

Namibie Highlights

Etosha Nationaal Park

Geniet van de ultieme Safari bestemming, zonder twijfel een van de beste en meest exclusieve ervaring die u ooit zult hebben in de Afrikaanse wildernis.

Sossusvlei

Geniet van de zonsopgang in dit onbeschrijfelijk mooi park. De duinen gloeien rood voor uw ogen met het gehuil van de wilde dieren op de achtergrond.

Fish River Canyon

Kijk uit over een van Afrika’s grootste natuurlijke wereldwonderen. Het tweede grootste ravijn ter wereld spreid zich magisch uit voor al die het wil zien. Geniet, wandel of vlieg over dit wonder der natuur.

Kaokaveld

Van de begane weg af en het niemandsland binnen. Als dit jouw idee is voor een prachtreis, zit je hier bij Exoss Nambie reizen perfect.

Caprivi Strip

Na jaren van onrust zijn de wilde dieren terug gekomen, ontdek de Caprivi Strip nu voordat de toeristen het te weten komen.

Twyfelfontein

Bewonder de millennia oude petrogliefen, gemaakt door de oude San bevolking in deze “Unesco Heritage site”. 

Waterberg Plateau

Een waar wandelparadijs in de woestenij. Beklim de lokale bergen en ga op zoek naar zeldzame antelopen. 

Swakopmund

Op zoektocht naar een beetje adrealine, dan ben je in Swakopmund aan het juiste adres. Dit is zo ongeveer de Afrikaanse hoofdstad voor extreme sporten.