Wie is Exoss?

Hallo iedereen! Ik ben Freek Van Ootegem, een parttime avonturier en reisblogger uit België die al 6 jaar de wereld rond zwerft.

Welkom op mijn blog EXOSS REIZEN, zwerflust op maat!

Op deze persoonlijke website deel ik mijn plezantste verhalen, nuttige reistips, leuke video’s en inspirerende fotografie uit mijn avonturen tijdens het reizen rond de wereld. Ik hoop van deze blog een plaats te maken, waar lezers een dagelijkse dosis inspiratie en motivatie kunnen op doen om hun leven vol avontuur te na te streven. De focust van deze reisblog is gericht op mijn liefde voor avontuur, zoektocht naar cultuur, low-budget ingesteldheid, ultra-light levensstijl en mijn zwerftochten op deze aardbol

“Ik wil jouw tonen hoe de wereld rond te reizen, te streven naar ervaring over eigendom en mogelijks iemand helpen zijn/haar leven te veranderen”

Voordat ik in 2012 koos voor een leven vol buitenlandse ervaringen was ik student in Gent, uitgaan en studeren domineerde de week, sport en werken het weekend. Het stereotype beeld van een Vlaamse jongvolwassene, met onze eigen problemen en gelukzalige momenten!

Maar, ik wou meer… Lees hier verder!